stress

26 Jun

assalamualaikum..

hari ni dah lima hari aku belajar kereta..boleh la tahan  stress..tapi nak buat camne, lagi banyak pak cik tu komen lagi bagus sebenarnya..tapi makin stress dibuatnya..aku bukan ape..risau je sebab selasa nanti aku da QTI!!

no-stress

tapi sekarang ni aku kena tenangkan fikiran…smile..xmo fikirkan masalah yang xbape strict sangat actually..mak cakap ‘along boleh buat nye..jangan risau..’ okay..aku caye kata-kata ibu boleh jadi doa..insyaAllah aku boleh buat test nanti..

semangat

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: