sedaraku yang comel

5 Feb
salam
malam ni saya tengah keboringan..huhuhu..
baru balik dari kampung kat Serom..ikutkan saya kat kampung Pianggu skrg ni..disebabkan halangan yang berlaku,perjalanan nak g sana banjir, so xbalik la kami ke sane..balik kampung belah mak kat Serom ni..
tp bes jugak la..ramai sedara mara balik..jumpe sepupu semua..tp yang kecit..yang same baye de yang keje,de yang xbalik..haiisshh…agak boring jugak..yang kecoh pun mak2 sedara sekalian..huhuhu..
dalam boring2 2, de jugak la bz nye..saya sibuk jaga sepupu saya..agpun da lame xjumpe diie..so lepas rindu la kat die..hehehe..
budak ni comelll sangat

 name die Adam Hareez
selain daripada sepupu ni,de gak anak sepupu (kire anak sepupu saya la kan) yang comel2 belaka..hehehe..budak2 ni pemalu ckit..tapi kalau ajak amik gambar, laju aje..
 si abang, ipan
si adik, icad
hehehe..name penuh diorang xingat sangat la..huhu..name canggih2 masing2..sebenarnye de ag sorang anak buah ni tapi lupe nak snap die..lincah sangat..Muaz nme die..name pnuh die pn xtwu gak..hehehe..ape punye mak cik lak ek..nme diorang pun lupe..huhuhu..biasela..jarang jumpe,jarang balik masing2..

2 Respons to “sedaraku yang comel”

  1. putribongsu 20 Februari 2011 pada 11:59 pm #

    comel la Adam Hareez,nk boleh?? hihi

  2. nurul aida 27 Februari 2011 pada 11:01 am #

    2 da de..heee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: